Aanslagen in Parijs spelen overheden in de kaart

De tragische gebeurtenissen in Parijs vorige week heeft veel stof doen opwaaien over ons recht op vrijheid van meningsuiting.

Op het gebied van informatieverstrekking over de relatie tussen gezondheid, ziekte en voeding, is de vrijheid van meningsuiting al jaren zeer beperkt. Het verstrekken van wetenschappelijke informatie over verschillende manieren van natuurlijke therapieën zijn onderworpen aan zeer strenge controles en overheidstoezicht op zowel nationaal als internationaal niveau. Over vrijheid van meningsuiting gesproken..

Vrijheid van meningsuiting

De vrijheid van meningsuiting op het gebied van gezondheid is al jaren zeer beperkt!

Een voorspelbare uitkomst van de gebeurtenissen in Parijs is dat overheden (opmerkelijk snel) toegenomen spionage bevoegdheden eisen over hun burgers. De aanslagen worden benut als een rechtvaardiging voor illegale spionage waar hun inlichtingendiensten bij betrokken zijn.

Zoals Dr. Rath al eerder aangaf in een speech vorig jaar, vertellen onze regeringen dat om ons te beschermen het noodzakelijk is om onze emails te lezen en onze telefoongesprekken af te luisteren. Uiteindelijk is de ware reden dat de regeringen controle proberen te krijgen over het gewone volk. Multinationale ondernemingen spelen hierin een dubieuze rol. Economische belangen (lees: chemicaliën, geneesmiddelen en andere koopwaar) van de VS, Verenigd Koninkrijk, Duitsland – en Frankrijk dienen natuurlijk beschermd te worden.

Vrijheid van meningsuiting

Mensen beschermen door hun vrijheid in te perken?

In dit licht gezien hopen wij op ontmaskering van de werkelijke bedoelingen van deze ondernemingen en dat het rookgordijn van misleiding wordt opgehelderd door een positieve boodschap: Movement of Life. Ons vernieuwde video-platform bevat de nieuwste alternatieve ontwikkelingen.

Een gedachte over “Aanslagen in Parijs spelen overheden in de kaart

  1. Ja, zo kunnen ze ons weer wat meer afluisteren en in een harnas zetten, tot we op het punt komen dat er meest nog gewillige robotten rondlopen, maar wij moeten er tegenaan gaan op een liefdevolle en vredevolle manier. Het goede zal toch zegevieren !!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s