Overwinning op Big-Pharma! Kritiek dwingt EU tot beschamende ommekeer

Het is officieel bevestigd: De registratie en regulering van medicijnen en medische apparaten wordt NIET weggehaald bij het Directoraat-Generaal Gezondheid & Consumentenbescherming en ondergebracht bij Ondernemingen en Industrie.

Onder grote druk maakt Jean-Claude Juncker een beschamende ommekeer. Ook de Pharma-industrie wringt zich in allerlei bochten en ontkent dat zij op grote schaal hebben gelobbyd. Was het besluit definitief geweest dan waren de gevolgen niet te overzien. Het had de farmaceutische belangen recht in het hart geplaatst van de Europese gezondheidspolitiek.

JunckerPutsProfitOverHealthWij willen iedereen bedanken die druk op Juncker en de Europese Commissie heeft uitgevoerd. Het voorstel heeft nogmaals aangetoond dat de Commissie van Juncker een instrument is van corporate belangen.

Movement of Life heeft een heel andere visie op de toekomst van Europa in vergelijking met die van de EU. Woon je in Europa en deel jij ons ideaal dan nodigen wij jou uit om onze campagne te steunen. Een beter Europa en een betere wereld is mogelijk, maar alleen als we allemaal samen werken.

Sluit je aan bij Movement of Life !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s